HVEM ER VI?

  

  

HVAD STÅR VI FOR

 

After Midnight tager opgaven at skabe en FEST meget seriøst. Vi er 4 energiske gutter, som har spillet musik sammen i flere år, og udover musikken som vi har sammen. har vi også et venskab udover det sædvanlige, hvilket også ses på scenen! 

Vi bruger mange timer i øvelokalet, både fordi vi elsker det, men også for at gøre musikken til vores helt egen! 

Hvem er vi?

 

Forsangeren/Pianisten: Christoffer besidder den lækre og rutinerede stemme. Christoffer har undervist i sang i mange år, og formår at få stemmen op i toner som man slet ikke troede eksisterede! Udover det er Christoffer også manden bag tangenterne, og han sørger for at keyboardet giver en god fylde i bandet

Guitaristen: Vores leadguitarist Mikkel spiller den ondeste spade!

Han kan ikke få nok af at spille guitar og har gennem sine mere end 12 år som guitarist en god håndfuld solo'er gemt til jer!
Ved siden af Mikkel står der også en mikrofon, som han bruger til at give det hele noget fyld i form af en behagelig 2. stemme.

Trommeslageren: Vores trommerslager Rasmus, slår på trommerne, som var det den sidste koncert! Rasmus spiller også for det fynske slagtøjsakademi, og har været med i en lang række verdensmesterskaber osv. gennem sit trommeliv! Desuden har vi aldrig set Rasmus uden et smil på når han sidder bag tønderne..
Vi er SÅ stolte af at have ham til at styre rytmen for os! 
Som i kan se på billedet, synger "Ralle" også med på numrene! 


Bassisten: Marjan er en rutineret herre, der har spillet bas i det meste af sit liv. Han udfylder sit job til punkt og prikke ved at ligge den perfekte gode bund i bandet, som gør at det hele hænger sammen! Udover det er Marjan's hobby at sælge basser fra Japan, og har faktisk sit eget firma som hedder BassXdk. Så det er en mand som går op i musikken! 

KONTAKT OS


After Midnight - Vi samler på slidte dansesko!

Kontakt os uforpligtende for muligheder og priser – det ville glæde os at komme og spille for jer!


Mikkel

kontaktperson, koordinator og guitarist.

 
EMAIL:
info@aftermidnightband.dk

TELEFON:
(+45) 25 75 36 58

After Midnight, festband fra Svendborg

 
 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved