BRYLLUP

  

  

MUSIK TIL BRYLLUP

 

En bryllupsfest er en af de største fester i livet, så der skal festes med manér - og det kan After Midnight være behjælpelige med!

Stille musik under middagen, akkompagnement til festsange, brudevals og dans natten lang. Vores bryllupsgave til jer, er jeres yndlingssang (vi skal dog have den af vide i god tid). Har i en toastmaster, indgår vi gerne i hans/hendes planlægning. Vi smiler til jeres gæster og er diskrete under middagen, taler, indslag etc. indtil dansen - så ophører al diskretion! ;)


Læs nogle oplevelser andre har haft af After Midnight til deres bryllupsfest.

Når tiden nærmer sig kobberbrylluppet, kommer vi gerne igen... ;) 


MUSIK TIL BRYLLUP MED GARANTI!

Noget af det værste der kan ske til ens bryllup, er at bryllupsbandet pludselig aflyser på dagen. Det sker ikke, hvis I booker After Midnight til at stå for musikken til jeres bryllup. Vi giver nemlig en aflysningsgaranti. Vi arbejder sammen med flere andre bryllupsbands, der alle sammen lever op til vores høje standarder for professionalitet og kvalitet. Hvis det utænkelige skulle ske, og vi af en eller anden grund skulle blive ude af stand til at optræde for jer, så garanterer vi, at der står et andet bryllupsband klar i vores sted, så jeres aften er sikret.

Bryllupsbands
Bands til bryllup

KONTAKT OS


After Midnight - Vi samler på slidte dansesko!

Kontakt os uforpligtende for muligheder og priser – det ville glæde os at komme og spille for jer!


Mikkel

kontaktperson, koordinator og guitarist.

 
EMAIL:
info@aftermidnightband.dk

TELEFON:
(+45) 25 75 36 58

After Midnight, festband fra Svendborg

 
 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved