FIRMAFEST

  

  

MUSIK TIL FIRMAFEST

 

Firmafesten bliver aldrig den samme igen efter After Midnight har været på besøg! Vi er husorkester hos en håndfuld firmaer, hvor vi år efter år spiller til sommerfester, afslutning på teambuilding-dage, temaefester etc.  

Vi skaber en euforisk stemning som gør dine medarbejdere / kolleger lidt gladere i lang tid efter. Om i er 60 eller 500, så får vi skabt en fest sammen med jer der samler firmaet til en fantastisk aften. Vi er husorkester hos en del firmaer efterhånden - vi har spillet til nogle firmaer flere år i træk, og det er ikke uden grund. ;)

Kontakt og få en snak om hvorfor i ikke kan undvære os til jeres næste fest!

Læs nogle oplevelser andre har haft af After Midnight til deres Firmafester.


Vi har det hele med!

Til større Firmafester medbringer vi altid en lydmand, samt vores lysshow og kvalitets PA-anlæg. Så er I garanteret, at jeres firmafest både får en koncert der lyder fantastisk og et show i verdensklasse. Vi har selv udstyr til at kunne spille for op til 1000 gæster. Hvis der skulle være brug for endnu mere, så arbejder vi sammen med flere produktionsselskaber, der kan komme og sætte scene, lys og lyd op på forhånd og sikre den perfekte, professionelle underholdning til firmafesten.

Bands til firmafester
Partybands
Bands til fester

KONTAKT OS


After Midnight - Vi samler på slidte dansesko!

Kontakt os uforpligtende for muligheder og priser – det ville glæde os at komme og spille for jer!


Mikkel

kontaktperson, koordinator og guitarist.

 
EMAIL:
info@aftermidnightband.dk

TELEFON:
(+45) 25 75 36 58

After Midnight, festband fra Svendborg

 
 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved