REFERENCER

  

  

BILLEDER / REFERENCER

 

 

Nørre Aaby, August 2020

Så bliver det bare ikke bedre

Det var en helt igennem dejlig oplevelse at have med After Midnight at gøre. De var fleksible og professionelle inden og efter aftenen og på scenen var de fantastiske og fulde af liv. Hele festen på omkring 50 roste dem til skyerne og det gør vi også selv. Her får i et band som man kan mærke gør det fordi de elsker det og som oprigtigt gerne vil være med til at gøre jeres aften helt kanon.


Mvh Theis og Lea

Anmeldt af Theis Buys d. 5 september 2020

Lemvig, August 2020

Lækkert musik til et brag af en bryllupsfest

Drengene var nærværende, fyldt med energi og godt humør. Blandet musik for mange aldersgrupper hvilket er et must i forbindelse med en bryllupsfest. De kan varmt anbefales.


De største og varmeste anbefalinger! Tak After Midnight!

Mvh Sara og Jakob.

Anmeldt af Sara L. d. 2. august 2020

Bogense, Juli 2020

Jeg har fortsat ikke rigtig ord for hvor overdrevet lykkelig jeg er for at I spillede til vores fest i går.

I leverede hele pakken og leverede den på sådan måde at mine gæster og jeg fik en helt uforglemmelig oplevelse af den slags hvor man bliver glad helt nede i maven.
Endnu engang tusind tak, I vil bestemt blive husket.


Mvh Miriam

Anmeldt af Miriam d. 25. Juli 2020

Knebel bro, Juni 2020

Tak for fantastisk musik, glæde og velvilje. Alle burde booke jer, hvis de ønsker sig en aften med høj kvalitet. Hvornår spiller I på Citronen i Svendborg?
Jeg vil gerne på weekendtur for at opleve jer igen, og ikke mindst Mr. Swing King
Tak for oplevelsen🙏🎼


De største og varmeste anbefalinger! Tak for jer After Midnight!

Mvh Robert

Anmeldt af Robert Hopmann d. 29 Juni 2020

Tullebølle, Marts 2020

Vi bookede After Midnight til vores Jagtfesti år – og det var simpelthen perfekt!

Det var bare en super aften - takket være jer!

Alle gæster har kun haft godt at sige, roser jer og syntes at det er vildt fedt at i kommer igen til næste år! 


Tak for en kanon aften!


De største og varmeste anbefalinger fra jagtfesten

Mvh Tina

Anmeldt af Tina d. 8. marts 2020

Brabrand, December 2019

Super julefrokost, hvor After Midnight fik dansegulvet til at svinge fra første strofe til sidste ekstranummer. Professionelle folk, som både forstår at sætte gang i festen, men som også  kommunikere effektivt. Desuden var de utrolig fleksibele omkring arrangementet og var klar til tiden uden nogen problemer. Ydemere hjalp pianisten/forsangeren med en musikquiz som var julefrokostens underholdning, i form af 15 sange som skulle gættes - det var bare super fedt! Vi følte os i trygge hænder hele vejen, lige fra bestilling til vi var færdige med julefrokosten. De varmeste anbefalinger fra en julefrokost for 145 mennesker mellem 18 og 65 år.


De største og varmeste anbefalinger! I vil IKKE fortryde hvis i booker After Midnight!

Mvh festudvalget - Carl Christensen.

Anmeldt af John - Carl Christensen d. 09.. December 2019

Århus, November 2019

Vi bookede After Midnight til vores julefrokost i år – og det var simpelthen det BEDSTE valg!

Bandet spillede publikum varme i løbet af aftensmaden med akustiske numre, inden de gav den MAX gas i 3 timer med deres store repertoire af numre.

De spillede velkendte og festlige sange hele vejen igennem aftenen, hvor alle kunne være med på både fællessang og dansegulv.

De formåede at spille sange fra alle årtier, hvilket var HELT perfekt, da publikum også spændte bredt rent aldersmæssigt!


De største og varmeste anbefalinger fra 80 glade julefrokost-deltagere!

Mvh festudvalget - Borg Automotive

Anmeldt af Borg Automotive d. 25. November 2019

Espe, September 2019

D. 14. september 2019 havde vi den ære og fornøjelse at have After Midnight til at spille til vores bryllup.

De kom kl. 22:00, og satte op til koncert ved ca. midnatstid, efter brudevalsen. 


Dette må siges at være en yderst mindeværdig del af vores bryllupsdag. 


Kl. 22:00 kom bandet, og da der var mulighed for det, var de hurtige til at sætte op. En meget flot opsat scene, gjorde i den grad klar til fest og farver, med flere instrumenter, gode højtalere og lyd, samt funklende lys til dansegulvet. 


Bandet startede rigtig godt ud med musik der var gang i, og fik lynhurtigt stemningen endnu mere op, end den var i forvejen, og gennem hele koncerten, med meget varierende musik, med yderst gennemført og ekstremt god musik, uden tvivl fra utrolig dygtige og erfarne musikere! 


Vi vil helt klart anbefale After Midnight til enhver anden festlig lejlighed. 

Peter & Susanne.

Anmeldt af Susanne d. 17. September 2019

Nakskov, September 2019


Vi havde fornøjelsen af After Midnight til vores bryllup. Og det blev en fantastisk fest vi ikke glemmer. Mikkel og drengene leverede varen på et højt niveau. De spillede alt fra de gode gamle klassikere til nutidens hits, og de hele lød bare super godt. Alle gæster havde kun ros tilovers for bandet.

Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster, og jeg tænker at efter som dansegulvet var godt fyldt hele tiden, så siger det vist det hele!. Christoffer og Mikkel leverede også perfekt afdæmpet musik til middagen, som gav den helt rigtige stemning!
Hvis i stadig spiller sammen i band i år 2022 så har vi allerede nu snakket om at booke jer til en af vores 40års fødseldage.Vi kan varmt anbefale After Midnight Band.
Jacob & Sofie.

Anmeldt af Jacob Andersen d. 10. September 2019

Svendborg, August 2019


Kære After Midnight. Jeg vil bare sigeTUSIND TAK for en kanon aften i fredags. I lavede den FEDESTE dansefest/koncert for ALLE vores gæster i restaurenten, og har rost jer helt til skyerne. Selvom ikke alle dansede, nød de at lytte til musikken… FED OPLEVELSE!!! Og næsten alle jeres kort var væk, så vi håber virkelig for jer, at I får endnu flere bookinger. -Det fortjener i! Vi glæder os til at se jer igen til december!

Jesper, Café Citronen
Anmeldt af Jesper d. 25. August 2019

Horsens, Juni 2019


Fem stjerner fortjener de. Vi har den 15/06/19 afholdt min 50 års fødselsdag og jeg ville prøve After Midnight denne gang, og jeg har ikke fortrudt valget. Et band med dejlig energi, glade, venlige og masser af go i som synger det de er bedst til. Der var masser af folk på dansegulvet samt folk sang med på sangene og stod på stolene :0) Også dejligt at de ikke bare stod på scenen hele tiden, men at de var med nede på gulvet og i blandt gæsterne som fulgte trop efter guitarristen som spillede. Alt i alt er vi bare rigtige tilfredse og det kan sagtens være at vi kapre dem igen til næste arrangement vi skal holde. Hilsen Mette.

Anmeldt af Mette Madsen d. 17. Juni 2019

Øster Skerninge, Juni 2019


Da vi kender After Midnight fra andre arrangementer, og ved at de formår både det stille under middagen, krydret med lidt show, valgte vi uden tøven dem.
Festen blev en kæmpe succes, ikke mindst takket være After Midnight. Aldrig har vi i gennem årene oplevet hele selskabet hoppe og klappe i takt til sådan et brag!
Stemningen var under middagen helt i top, og dansegulvet var fyldt fra første til sidste dans, efter en formidabel indsats fra orkestret.

Efterfølgende fik vi meget ros for valget af After Midnight, og jeg er ret sikker på der kom et par nye datoer i ordrebogen den aften.

Anmeldt af Gitte Madsen d. 10. Juni 2019

Abyskov, Maj 2019


Flot musik under middagen med stor variation på numrene. Super dygtige på instrumenterne. Under dansen senere leverede I musik i stride strømme. Igen stor variation fra 70'er numre op til de allernyeste hit. Super med sådan en god mandlig forsanger. I udstrålede masser af glæde og energi hele aftenen. Dejligt at opleve det ikke kun var et job. Mange af gæsterne bemærkede et festband ud over det sædvanlige. Tusind tak!! Vil huske jer næste gang vi skal ha' musik til festen.

Vi kunne ikke ha' ønsket os et bedre bryllup!

Anmeldt af Sune og Nadia d. 26. Maj 2019

Café Citronen, Svendborg, Maj 2019


After Midnight spillede på caféen d. 24 ma, og jeg skal love for, at de leverede varen! Der blev danset igennem, utrolig fin tæt kontakt med bandet, en fest i festen!! Vi har kun fået de skønneste tilbagemeldinger fra vores gæster; men dog mange klager over ømme stænger, undertegnede inklusiv!

Anmeldt af Jesper Ringmose d. 25. Maj 2019

Slagelse, Maj 2019


Sådan! Hvis man leder efter et band som kan sætte gang i fødderne så alle kan være med så kan man ikke gøre det bedre end After Midnight!. Tusind tak for en super fed minikoncert, det er ikke altid nemt at holde gang i de små selskaber, men med en dygtig blanding af velvalgte sange og en medrivende nærværende oplevelse holder I gang i dansen hele aftenen igennem. I får de varmeste anbefalinger herfra og jeg håber at få lejlighed til at invitere jer forbi igen. De bedste hilsner fra Magnus ❤❤❤

Anmeldt af Magnus Carlsen d. 07. Juni 2019

Stenstrup, 26 Januar 2019

 

Fuld tilfredshed med oplevelsen, virkelig god dansemusik og der blev lyttet til vores ønsker. Mange gæster gav positiv respons og spurgte hvor jeg havde fundet After Midtnight. Fire virkelige søde mennesker som vi til en hver tid vil anbefale. Allis og Torben

Anmeldt af Allis Nielsen d. 28. januar 2019

Tåsinge,  December 2018

 

Kære After Midnight. Vi vil bare sige jer TUSIND TUSIND TAK for en SUPER aften sidste fredag, d. 14. december. I lavede den FEDESTE dansefest/koncert ALLE gæster har rost jer helt til skyerne. Selvom ikke alle dansede, nød de at lytte til musikken… FED OPLEVELSE!!! Og næsten alle jeres kort var væk, så vi håber virkelig for jer, at I får endnu flere bookinger. -Det fortjener I. (Så nu håber vi at blive inviteret til fest, hvor I skal spille. De bedste hilsner til jer alle fra Poul & Malene, Svendborg.

Anmeldt af Malene Andersen d. 15. December 2018

Odense,  Juli 2018

 

Så fik vi bekræftet at alle de rosende ord i jeres gæstebog ikke er uden grund. Vi vidste ikke hvad vi skulle forvente af jer til vores bryllup igår, så vi blev i den grad positivt overraskede! Christoffer og Mikkel leverede en fantastisk stemning under middagen og da drengene stødte til, skal vi love for at taget lettede. Aldrig havde vi turde håbe at så mange gæster ville benytte dansegulvet! Supergodt gået drenge, de penge var godt givet ud!

Mvh. Brian og Annette.

Anmeldt af Annette Larsen d. 21. Juli 2018

KONTAKT OS


After Midnight - Vi samler på slidte dansesko!

Kontakt os uforpligtende for muligheder og priser – det ville glæde os at komme og spille for jer!


Mikkel

kontaktperson, koordinator og guitarist.

 
EMAIL:
info@aftermidnightband.dk

TELEFON:
(+45) 25 75 36 58

After Midnight, festband fra Svendborg

 
 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved